C. v.d. Roest Assurantiën in Huizen

C. v.d. Roest Assurantiën is een assurantiekantoor in Huizen.

Over C. v.d. Roest Assurantiën

C. v.d. Roest Assurantiën valt onder de rubriek verzekering in Huizen.

Wij zijn een onafhankelijk assurantiekantoor met een lange geschiedenis in verzekeren.

Al sinds 1880 zijn we actief als verzekeraar van begrafenissen en later ook van ziektekosten, inmiddels zijn we uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd bedrijf in de regio.

De begrafenis verzekeringen werden ondergebracht bij de Eerste Hollandsche en later bij andere verzekeringsmaatschappijen. Zo werd de bemiddelende rol van ons kantoor groter.

Verzekeringen:

Iedere onderneming heeft te maken met bedrijfsrisico's. Gelukkig voor u als ondernemer wij in staat om deze doeltreffend op te vangen. Omdat iedere onderneming anders is, inventariseren we één van onze adviseurs over uw wensen en risico's.

Employee Benefits:

Ook op het gebied van Werknemersvoordelen heeft C. van der Roest Assurantiën u veel te bieden. Wij kunnen u een reeks van producten aanbieden waarbij uw personeelszorgen grotendeels weggenomen worden. Wij kunnen u producten aanbieden die zorgen voor onder andere een continue monitoring van het ziekteverzuim, extra controle op ziekte en herstel en de Arbodienst van de werknemer.

Voor meer info over ons bedrijf kunt u naar de website. Vragen? Neemt u dan contact met ons op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

C. v.d. Roest Assurantiën uit de rubriek verzekering uit Huizen is gevestigd aan de Dr Kuyperlaan 30 in Huizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-5231333.

Diensten en producten voor verzekering

Trefwoorden die horen bij C. v.d. Roest Assurantiën zijn o.a. :