Cupping in 't Gooi in Huizen

Certified Official Transformational Cupping© facilitator

Over Cupping in 't Gooi

Cupping in 't Gooi valt onder de rubriek massage in Huizen.

ONTSTAAN VAN CUPPING IN “T GOOI

Cupping in ’t Gooi is in maart 2021 opgericht door mij. Een jaar of 12 geleden kwam ik er achter dat alles wat ik at mij toch niet voldoende voedde, ik deed het niet zo goed als ik zou willen. Met als resultaat enorme vermoeidheid en niet happy zijn. Ik volgde een voedingsprogramma, knapte op en ging zelf de opleiding tot natuurvoedingsdeskundige en detoxcoach doen. Toen Transformational Cupping voorbij kwam was ik direct verkocht. In maart 2021 deed ik de training en direct daarna ben ik gestart met het geven van behandelingen. Zowel bij mij thuis in Huizen als 2 dagen per maand in Laren bij Beauty Culture.

WAT IS TRANSFORMATIONAL CUPPING©

Transformational Cupping© is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen.

Tijdens een cupping massage komen verklevingen, blokkades, afvalstoffen, trauma, ziekten, oud zeer, klachten, kwalen, bindweefsellagen, ophopingen van vet en spierknopen los. Er komt zuurstofrijk bloed, alles gaat weer stromen. De afvalstoffen die los zijn gemaakt kunnen worden afgevoerd. Je krijgt en voelt letterlijk weer ruimte in je hoofd en in je lijf. Je voelt je lichter en energieker. Frisser en helderder. Bewuster, meer intuïtief, minder verstoring en dichter bij jezelf.

MIJN BEHANDELINGEN

Als official Transformational Cupping© Facilitator bied ik deze behandelingen aan waarbij ik samen met de cliënt een behandelplan maak. We starten met een intake zodat ik een goed beeld krijg van haar/zijn gezondheid. Samen bepalen we welk deel van het lichaam we gaan behandelen. Een behandeling duurt meestal een uur.

Transformational Cupping© kan ingezet worden voor tal van pijnklachten of andere klachten. Denk aan hoofdpijn/migraine, nek- schouder- en rugklachten, buikklachten, tintelingen, vocht vasthouden, rozen schouder, tenniselleboog, en nog veel meer.

Daarnaast werkt Transformational Cupping© ook cosmetisch. Denk aan een gladdere huid en/of slankere billen/benen of buik en armen.

AFVALSTOFFEN

Tegenwoordig eten we minder puur dan vroeger, is de lucht meer vervuild, hebben we te maken met meer stress, leven we geraasd, eten we meer E-nummers, gebruiken we verzorgingsproducten met chemische bestanddelen, is er 5-G en andere stralingen, chemische schoonmaakmiddelen etc. Ons lichaam slaat dit alles op als afvalstoffen. Met Transformational Cupping kan dit worden afgevoerd.

FYSIEK EN EMOTIONEEL INZETBAAR

Cupping is ook in te zetten bij het opruimen van oude emoties/patronen/trauma. Onze cellen slaan ook emoties op. Soms gaat het over patronen of gevoelens die niet van jou zijn maar overgenomen van je ouders bijvoorbeeld. Ook trauma of een een oude val met een fiets kan nog jaren in het geheugen zitten en last blijven geven. Hoe fijn is het dat je hiervan los kunt komen waardoor je verlichting voelt. En je oude “bagage” los kunt laten.

FACIAL BINDWEEFSELMASSAGE

Naast deze lichaamsbehandelingen geef ik Facial Bindweefselmassage. Om zo ook stress/verklevingen in het gezicht los te maken. De behandeling stimuleert de doorbloeding, bevordert de celdeling en aanmaak van collageen, vermindert fijne lijntjes. Een bindweefselmassage is een perfecte basis voor een make-up bij een speciale gelegenheid.

Heb je een vraag, schroom dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cupping in 't Gooi uit de rubriek massage uit Huizen is gevestigd aan de Simone de Beauvoirlaan 66 in Huizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52892824.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Cupping in 't Gooi zijn o.a. :