De Taalfabriek in Laren

De Taalfabriek uit Laren heeft geen profiel.

Wat doet De Taalfabriek in Laren

De Taalfabriek is een coaching uit Huizen. Men is gevestigd aan de Drift 6 (achter). Het telefoonnummer van De Taalfabriek in Laren is 06-28679451.

Is De Taalfabriek in Laren uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Huizenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

De Taalfabriek in Laren valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Huizen levert onder andere :

Door de unieke werkwijze bieden wij elk kind een op maat gemaakt programma, aangepast op de specifieke hulpvraag. Bij ons staat het vergroten van het zelfvertrouwen van uw kind centraal. De Taalfabriek is voor kinderen met specifieke spelling- en/of leesproblemen, rekenproblemen, kinderen uit het buitenland met een taal achterstand die de taal zo snel en goed mogelijk onder de knie willen krijgen. Scholen en Remedial Teachers kunnen wij van advies op maat voorzien. Met de interne ontwikkelde leerlijn ‘Spellen moet je doen!’ De daarbij horende training voor Remedial Teachers en leerkrachten kan nu ook de hele school op onze manier van werken worden toegepast. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Anders! Maar hoe?

  Sociale vaardigheidstraing.. Trefwoorden van Anders! Maar hoe? : trainer, sociale vaardigheidstrainingen, coach, oplossingsgericht werken, speciaal onderwijs gedragsproblemen, beeldcoach, bijlesbegeleiding.

  tel. 06-81238834, coehoornstraat 61, 1222RS in Hilversum

  Meer over Anders! Maar hoe? contact website

 • Licht op je ziel

  Licht op je Ziel: Begeleiding om weer thuis bij jezelf te komen.. Trefwoorden van Licht op je ziel : Soul Body Fusion on, meditatie behandeling, groepsmeditatie, lezing bewust beter worden, energetic facelift behandeling, de innerlijke bevrijding, begeleider innerlijke bevrijding, hulpvraag behandeling, .

  tel. 06-46112343, Postiljon 56, 1251TM in Laren

  Meer over Licht op je ziel contact website

 • Manolita Transformatie Coach

  Live the Life of your dreams!. Trefwoorden van Manolita Transformatie Coach : transformatie coach, coach praktijk, persoonlijke coaching, heling, weer in balans, handsessies, Energetisch coachen, holistische coaching.

  tel. 06-33021041, Mozartlaan 25, 1217CM in Hilversum

  Meer over Manolita Transformatie Coach contact website