LS Personal Finance in Huizen

Het realiseren van een mooie financiële toekomst!

Over LS Personal Finance

LS Personal Finance valt onder de rubriek financieel adviseur in Huizen.

Lisette Spork is de drijvende kracht achter LS Personal Finance.

Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening bij zowel banken als in de accountancy. Met haar jarenlange ervaring biedt zij ondernemers en particulieren op een persoonlijke, vakkundige en oplossingsgerichte wijze inzicht en financieel voordeel in de gehele financiële huishouding van ondernemer in privé (en binnen zijn/haar ondernemingen) en voor de particulier.

Als financieel planner is ze opgeleid om alle dwarsverbanden te herkennen binnen het bedrijf en in privé. Als financieel planner houdt ze van een project met een kop en een staart, wordt een actielijst opgesteld en een eindverantwoordelijke aangewezen om het uit te voeren. Daarnaast kan ze, daar waar gevraagd, sturend zijn in een advies. Een financieel plan draait om FOCUS, vermogen veilig stellen en dat vermogen maximaal laten renderen, maar vooral ook door de uitgaven (privé en zakelijk) onder controle te hebben. Hiermee krijgt u een realistisch toekomstperspectief.

De dienstverlening van LS Personal Finance bestaat uit:

- FINANCIËLE PLANNING: waarbij er voor u een volledig en integraal financieel rapport opgemaakt wordt op basis van uw privé situatie (en uw bedrijf). Dit geeft rust, inzicht en een realistisch toekomstperspectief gecombineerd met een actieplan om dit uit te voeren. Zo weet u waar u financieel staat en vooral wat u moet doen om uw doel te realiseren.

- FINANCIEEL ADVIES: dit zou een gevolg kunnen zijn vanwege een eerder opgemaakte financieel plan, maar kan ook een vraag zijn waar u nu mee zit en op korte termijn uitsluitsel over wilt hebben zonder meteen een heel integraal financieel plan op te laten stellen.

- FINANCIËLE BEGELEIDING: dit kan gaan om financiële en inhoudelijke begeleiding richting een intermediair, vermogensbeheerder, bank, notaris, advocaat/mediator etc. Zo kan er snel en inhoudelijk geschakeld worden met een grotere kans op een succesvolle afloop.

Haar kenmerken zijn open, transparant, oplossingsgericht, vakkundig en duidelijk, maar vooral persoonlijk en betrokken. Dus wees welkom om het zelf te ervaren!

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website van LS personal finance. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LS Personal Finance uit de rubriek financieel adviseur uit Huizen is gevestigd aan de Gooilandweg 225 in Huizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11849155.

Diensten en producten voor financieel adviseur

Trefwoorden die horen bij LS Personal Finance zijn o.a. :