Praktijk Joke Blaauw in Huizen

De alternatieve oplossing voor je lichamelijke en geestelijke klachten.

Over Praktijk Joke Blaauw

Praktijk Joke Blaauw valt onder de rubriek therapeut in Huizen.

Mevr.Joke Blaauw is de drijvende kracht achter Praktijk Joke Blaauw. Ik ben een erkend alternatief therapeut. Ik help al meer dan 10 jaar vrouwen tussen de 10 en 100 jaar. Mijn werkwijze is holistisch, daardoor zie ik de mens als geheel.

Ben je op zoek naar een therapeut omdat je graag in balans wil zijn tussen lichaam en geest? Voel je je onrustig omdat er wel 100gedachtes door je hoofd gaan? Je slaapt slecht en stapt elke dag doodmoe uit bed ? Heb je last van een trauma, stress of pijnklachten ? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Praktijk Joke Blaauw. Ik kan je helpen door middel van alternatieve therapie.

De behandelingen die mogelijk zijn:

- Hypnotherapie voor lichamelijke, psychische en emotionele klachten, is een (psycho)therapie waarbij hypnose wordt ingezet als hulpmiddel.

- Energetische- en Aromatische therapie, bevordert de bloedcirculatie, ondersteunt de weerstand, verlicht pijnklachten, is ontspannend en geeft rust in je hoofd. Dit kan een Reiki behandeling of een Quantum Touch behandeling zijn.Eventueel gecombineerd met Aroma-therapie.

- Cursussen, ben ruim 20 jaar Usui Reiki Master B, heb diverse energetische en aromatische opleidingen gevolgd en geef diverse cursussen.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Joke Blaauw uit de rubriek therapeut uit Huizen is gevestigd aan de Vrouwenzand 4 in Huizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22914749.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Praktijk Joke Blaauw zijn o.a. :