SPARKLE. Training & Coaching in Lelystad

SPARKLE. Training & Coaching: Life-, loopbaan-, burnout- & hsp coaching.

Over SPARKLE. Training & Coaching

SPARKLE. Training & Coaching valt onder de rubriek coaching in Huizen.

Het gezicht achter SPARKLE. Training & Coaching is Martine de Troije. Martine is vanaf haar 18e al gefascineerd door het thema leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Martine heeft toen de cursus 'zelfontwikkeling' gekocht en haar eerste zelfhulpboek van dr. Norman Vincent Peale gelezen.

Martine geloofd in een nieuw soort leiderschap, in nieuwe leiders. U kunt zelf de keuzes gaan maken, u bepaald. Echter moet u daarvoor wel in actie komen. Dit is het thema van de programma's binnen het aanbod van SPARKLE. Training & Coaching. It's time for you to rise!

Staat u op het punt om een sprong te wagen? Wilt u graag wat anders maar weet u niet waar u moet beginnen? SPARKLE. Training & Coaching helpt u graag verder. Martine heeft als missie om gedreven professionals te helpen om antwoord te krijgen op de vragen die ze hebben. Het doel is dat u uw ware potentieel kunt ontdekken en benutten en zelf de regie kunt gaan nemen in werk en leven.

Het aanbod van SPARKLE. Training & Coaching is divers. U ziet deze hieronder terug:

- HSP coaching.

- Sessies.

- Maak Werk van je Why | minitraject.

- 1 op 1 coaching | traject.

- UWV werkfittraject.

- HSP online training.

- Sparkle@work | online training.

- Masterclasses en inspiratiesessies | bedrijven.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SPARKLE. Training & Coaching uit de rubriek coaching uit Huizen is gevestigd aan de De Veste 10-14 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42546878.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij SPARKLE. Training & Coaching zijn o.a. :