Wandelstroom in Huizen

Wandelstroom: Coachen in de natuur.

Over Wandelstroom

Wandelstroom valt onder de rubriek coaching uit Huizen.

De drijvende kracht achter Wandelstroom is Nanuk Bruggeman. Nanuk is een gekwalificeerd TriA Wandelcoach. Nanuk gelooft in de kracht die u in zich heeft. Nanuk gaat graag samen met u op pad om uw eigen oplossingen boven water te krijgen. Naast wandelcoaching, is Nanuk zich ook gaan specialiseren via diverse trainingen op het gebied van meditatie, yoga en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast is Nanuk ook een kopersbegeleider. Nanuk begeleidt mensen die een woning hebben gekocht met het maken van keuzes voor het meer- en minderwerk.

De wandelingen zullen plaats vinden in bosrijke omgevingen tussen Huizen en Hilversum. Het is natuurlijk ook mogelijk om te wandelen op een andere locatie.

De natuur helpt goed om u te laten ontspannen en uzelf beter te zien. Al wandelend zal Nanuk als coach vragen stellen die u aanzetten tot aandacht voor uw situatie. U zult gaan accepteren wie u bent en welke actie voor u passend is.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Wandelstroom? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wandelstroom uit de rubriek coaching uit Huizen is gevestigd aan de Bovenweg 16 in Huizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22758585.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Wandelstroom zijn o.a. :