Yvette Ruiter - Arts voor homeopathie in Huizen

Yvette Ruiter - Arts voor homeopathie: Arts, homeopaat en kindertolk.

Over Yvette Ruiter - Arts voor homeopathie

Yvette Ruiter - Arts voor homeopathie valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Huizen.

Naast werkzaam te zijn als arts voor homeopathie heeft zij zich verdiept in leefstijl geneeskunde. Hoe kun je met voeding ,beweging en andere veranderingen in je leefomstandigheden beter voor jezelf zorgen. Yvette is in 1994 afgestudeerd aan de VU te Amsterdam. Daarna heeft Yvette de opleiding arts voor homeopathie gevolgd bij de SHO te Wageningen. Tevens heeft zij verschillende opleidingen/trainingen gevolgd oa voor Kindertolk en Verlieskunde bij Herman de Mönnink.

Yvette heeft een eigen praktijkruimte en daarnaast werkt zij in het gezondheidscentrum het Noorderdok in Almere. Dit is een zeer prettige plek waar regulier en homeopathie goed samen gaan. Momenteel werkt Yvette ook als donorarts bij Sanquin bloedvoorziening.

Yvette heeft na haar afstuderen de reguliere geneeskunde en de homeopathie gecombineerd. In haar werkzaamheden als arts zag Yvette dat de kleine stappen die mensen zetten naar hun proces om gezond te worden, heel belangrijk zijn. Niet alle stappen zijn binnen de reguliere geneeskunde. Gezond blijven is een hele opgave in ons drukke bestaan waar het best lastig is om goed voor onszelf te zorgen, voldoende te rusten, goede voeding te eten en ook voldoende te bewegen. Als je hulp kunt gebruiken bij het weer in balans brengen van jezelf dan kijk ik graag met je mee hoe je dat het beste kunt doen.

U kunt bij Yvette Ruiter - Arts voor homeopathie terecht voor homeopathie en leefstijladviezen en verlieskunde. Helaas krijgt iedereen in zijn of haar leven te maken met verlies. Het is soms erg lastig om hier mee om te kunnen gaan en het een plekje te kunnen geven. U kunt dan last krijgen van diverse klachten zoals een verhoogde spierspanning, vermindering eetlust enzovoort.Yvette kan een aantal homeopathische middelen inzetten zodat u zich weer beter gaat voelen.

Bekijkt u meer informatie op de website. Heeft u een vraag? dan kunt u contact opnemen. U zal altijd netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yvette Ruiter - Arts voor homeopathie uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Huizen is gevestigd aan de nieuwe Bussemerweg 36 in Huizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22960489.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Yvette Ruiter - Arts voor homeopathie zijn o.a. :

Nieuws van Yvette Ruiter - Arts voor homeopathie in Huizen

10 t/m 16 april: Week van de Homeopathie

10 t/m 16 april: Week van de Homeopathie

Thema: Homeopathie rond zwangerschap en geboorte

Yvette Ruiter - Arts voor homeopathie

Yvette Ruiter - Arts voor homeopathie

Even voorstellen, Mijn naam is Yvette Ruiter.

Previdu

Previdu

Een unieke, multidisciplinaire aanpak voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid