10 t/m 16 april: Week van de Homeopathie

Thema: Homeopathie rond zwangerschap en geboorte

10 t/m 16 april: Week van de Homeopathie

Ieder jaar vindt van 10 t/m 16 april de Week van de Homeopathie plaats, ter nagedachtenis aan de geboortedag van de grondlegger van de klassieke homeopathie, Samuel Hahnemann.

Het thema van 2018 is: Homeopathie rond zwangerschap en geboorte.

Homeopathie kan een belangrijke en veilige ondersteuning zijn bij klachten rondom de zwangerschap, de bevalling, het kraambed en de periode erna.

Als je zwanger bent of een kinderwens hebt, ben je vaak extra voorzichtig met het slikken van reguliere medicatie. De gezondheid van je kindje kan immers worden beïnvloed door wat je als moeder inneemt. Homeopathische middelen kunnen dan een aanvulling zijn voor veel klachten bij moeder of kind.

** U krijgt deze week 25% korting op de eerste afspraak bij Yvette Ruiter - Arts voor homeopathie **

Geplaatst op donderdag 15 maart 2018.

Over Yvette Ruiter - Arts voor homeopathie

Dit bericht is geschreven door Yvette Ruiter - Arts voor homeopathie. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Huizen. Trefwoorden van Yvette Ruiter - Arts voor homeopathie uit Huizen : arts voor homeopathie, homeopaat behandeling, behandeling homeopaat, kindertolk, homeopaat arts, natuurlijke geneeswijze, behandeling natuurlijke geneeswijze, verlieskunde, rouwverwerking, verliesverwerking,.

Lees meer over Yvette Ruiter - Arts voor homeopathie.