Meditatie en meditatieve wandeling met de energie van dolfijnen.

Nieuw in Gooi en omstreken elke donderdag een DOL-FIJNE meditatie in de natuur!

Meditatie en meditatieve wandeling met de energie van dolfijnen.

Vanaf donderdag 3 juni 2021 start Manolita Transformatiecoach met de wekelijkse dol-fijne meditatie in de natuur.

De dol-fijne meditatie is een energetisch geleide meditatie. Iedere donderdag vindt deze plaats tussen 10.00 en 11.30 uur in de buitenlucht, steeds op een andere plek.

De eerste keer is het verzamelen om 10 uur bij Sint Janskerkhof, Hilversumseweg in Laren tegenover La Place.

De andere keren wordt gekozen voor plekken in de natuur in Hilversum, Bussum, Baarn, Huizen, Laren en Blaricum.

Deze vorm van meditatie is vooral voor spiritueel georiënteerde vrouwen.

Dolfijnen zijn de boodschappers van onvoorwaardelijke liefde Dolfijnen zijn supervisors van het Licht, die waken over de ontwikkeling van onze evolutie in dit zonnestelsel. Zij brengen onze levensenergie in beweging. Door onze trillingsfrequentie op hen af te stemmen en ons door hen in ons hart te laten raken, komen we op één lijn te staan met ons hoger zelf. Dit biedt ons de mogelijkheid om onszelf opnieuw te verbinden met onze ware essentie. Dolfijnen staan symbool voor de longen; de longen zijn de vleugels van ons hart.

Persoonlijke ervaringen met de dolfijnen In 2011 maakte Manolita een dolfijnenreis in de Rode Zee van Egypte. Daar werden haar handen geactiveerd met de helende energie van de dolfijnen. Sindsdien past zij deze magische genezende energie toe bij mens en dier, waarbij zij zich heeft toegelegd op vrouwen die moeite hebben zichzelf op de eerste plaats te zetten.

Aanmelden voor de meditatie Meer informatie en de locaties, is te vinden op https://manolita-transformatie-coach.business.site. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar transfomatiecoach69@gmail.com.

Geplaatst op donderdag 27 mei 2021.

Over Manolita Transformatie Coach

Dit bericht is geschreven door Manolita Transformatie Coach. Het bedrijf valt onder coaching uit Huizen. Trefwoorden van Manolita Transformatie Coach uit Hilversum : Energetisch, holistisch coachen, verlangens verwezenlijken, burn-out, vermoeidheid, over grenzen gaan, genezen, innerlijke kracht, zelfliefde, rust, ontspanning, balans, spirituele ontwikkeling, voeding voor de ziel, bewustzijn verruimen, opschonen oude ballast, familielijn opschonen, de nieuwe Aarde.

Lees meer over Manolita Transformatie Coach.