Overstappen

Overstappen van administratiekantoor

Overstappen

Beste ondernemer, nu is het de tijd om eens kritisch naar de dienstverlening te kijken die geleverd wordt door uw boekhouder/administratiekantoor/accountant.

Bent u nog wel tevreden over de geleverde werkzaamheden in verhouding met de facturen die u ontvangt? Bent u nog wel tevreden over de aandacht die het kantoor aan uw administratie geeft? Veel kleine ondernemers vallen weg in de massa van een groot kantoor, krijgen facturen voor een gepleegd telefoontje of email.

Betalen voor een duur kantoor terwijl dit niet nodig is. Gina Valkenhoff Financiële administraties wil juist voor deze kleine ondernemer de werkzaamheden doen die nodig zijn voor een eerlijke prijs. Wilt u meer weten wat ik voor u kan betekenen? neem dan telefonisch of per mail contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Geplaatst op maandag 5 maart 2018.

Over Gina Valkenhoff Financiële administraties

Dit bericht is geschreven door Gina Valkenhoff Financiële administraties. Het bedrijf valt onder administratiekantoor uit Huizen. Trefwoorden van Gina Valkenhoff Financiële administraties uit Huizen : financieel administratiekantoor, financieel advies, Financiële administraties, aangifte omzetbelasting, fiscale aangifte, Hulp en advies startende ondernemers, boekhouding, Salarisadministratie.

Lees meer over Gina Valkenhoff Financiële administraties.